Een geolied proces bepaalt het onderscheid

 
werkwijze-speedboot.png
 
 

De verdieping

We verdiepen ons in uw merk en bespreken uw doelen. Doelen die kunnen variëren van meer zichtbaarheid online, meer naamsbekendheid en meer inhoudsbekendheid tot meer volgers, meer likes, meer leads, en meer verkopen. We willen ú leren kennen, uw wensen vernemen, weten waar u voor staat. We schrijven een strakke positionering en geven een advies welke on- en offline communicatie en marketing aanpak ons het meest geschikt lijkt om uw ambitie te realiseren. 

 

De verbeelding

We ontwerpen onderscheidende uitingen. Ontwikkelen tot de verbeelding sprekende concepten en teksten. Speedboot zet vervolgens planmatig on- en offline verschillende kanalen in (omnichannel) om uw doelgroep te bereiken. Uiteraard in lijn met uw merkidentiteit. En we bewaken dat in alle uitingen uw boodschap consequent wordt uitgedragen. We sturen erop aan dat uw doelgroep uw merk positief beleeft en actie onderneemt. 

 

De verleiding

Dan gebeurt wat u wilde bereiken... brand activation of in goed Nederlands merk-activatie. Als resultaat van de voortdurende wisselwerking tussen het voeren van een creatieve campagne, het overbrengen van de content en het aangaan van de dialoog met de doelgroep. Tussen uw doelgroep en uw merk vindt de beoogde interactie plaats. U bent geslaagd! Uw merk wordt gezien en gewaardeerd als autoriteit binnen uw branche en uiteindelijk begeerd. De binding met uw merk is een feit. Als opdrachtgever plukt u daar de vruchten van.