Website en training van medewerkers

Samen hogerop met Trahecon online

 
Trahecon_web_home.png
 

Opdrachtgever Trahecon.

Produceert trappen en hekken en verzorgt de constructie ervan op (hoogbouw) locaties. Na een brainstorm met zes medewerkers ontwikkelde Boven N.A.P. de positionering, een strakke slogan en een eigenzinnig logo. Vervolgens de huisstijl, de signing op het pand en de werkbussen en het website-ontwerp. De nieuwe merkidentiteit is eigentijds, kleurrijk en zelfbewust.

aanvang online marketing

November 2018.  

Trahecon-Transporter_2.png

De opdracht.

 De ontwikkeling van een website ontwerp was één; de bouw en het beheer ervan vragen andere deskundigheden. Tijdens de bouw van eenwebsite is het van belang de juiste voorwaarden te creëren, zodat de online marketing(na de bouw) voortvarend van start kan, zonder achteraf van alles te moeten wijzigen. Reden waarom Speedboot voorafgaand aan de realisatie en het beheer een gezamenlijke SEO-trainingssessie heeft georganiseerd voor de webbouwer en de medewerkers die de site van Trahecon onderhouden. Zodat voor alle betrokkenen duidelijk wordt waar vroegtijdige ingrepen vereist zijn om de site te optimaliseren en de vindbaarheid te vergroten. Het doel is de beste site van de branche te maken. Door de beste content het snelst aan te bieden. Zodat het aantal bezoekers – als het even kan, exponentieel – groeit en Trahecon een hogere conversie (offerte aanvragen via trahecon.nl) bereikt. 

Tijd is de belangrijkste factor. Hoe tijdiger je in je website investeert hoe meer je als autoriteit gezien wordt. Het is bouwen aan je online reputatie. En Google ‘beloont’ de online autoriteit van Trahecon binnen afzienbare termijn met een hoge positie.