stuur speedboot online marketing.png

Creatief, dienstbaar, deskundig en effectief.

 

Speedboot verbindt de creatieve, communicatieve kwaliteiten van Boven N.A.P. met sterk uiteenlopende, specifieke deskundigheden van een 7-tal online marketeers. Zo is Speedboot in staat u als opdrachtgever in de nieuwetijd ‘als vanouds’full-service te kunnen blijven bedienen. 

 

Speedboot inventariseert uw wensen en doelen en adviseert – op basis van haar kennis van de vele online-kanalen en mogelijkheden - de meest kansrijke aanpak. We voeren de regie over alle inspanningen op het gebied van communicatie én marketing. Waarbij per opdracht de inzet van de juiste expertise het vertrekpunt is. 

 

Speedboot stuurt - onderbouwd door data - op resultaat. Houdt u tussentijds op de hoogte en geeft inzicht in de ‘key performance indicators’. Die zogeheten kpi’s zullen de juistheid van uw keuze voor Speedboot bevestigen.

 

De elkaar aanvullende diensten (op maat van úw wensen en doelen) vormen samen een sterk samenhangende oplossing om uw merk verleidelijk voor het voetlicht te brengen.Een absolute voorwaarde voor een optimale merkactivatie en het realiseren van de daarmee beoogde successen. Kortom, Speedboot is meetbaar effectief.