P.O.S.- en social media- campagne & persberichtgeving  

OJK Menswear verwerft publieksprijs DREA. 

Opdrachtgever OJK 

Is een tot de verbeelding sprekende herenmodezaak. Eigentijds strak ingericht met nostalgische zwartwit-fotografie aan de wanden. Herenmode in: kleding, schoenen en accessoires. Een keur aan topmerken, ingekocht in Italië. Geen collectie die je op elke straathoek tegenkomt. Eigenaar Pieter Seijkens is hoogst gastvrij. OJK werd genomineerd voor de Dutch Retail Experience Award (DREA) omdat de winkel authentiek attractief èn vooruitstrevend is. 

 
 
nieuw01.jpg

De opdracht

Na de nominatie wilde onze opdrachtgever de publieksprijs in de wacht slepen. Door rumour around the brand te creëren. Boven N.A.P schreef een persbericht en ontwikkelde een campagneconcept waarin eigenaar Pieter Seijkens voor één keer zichzelf ‘in de etalage’ zette. Creatieve communicatie maakt ten slotte deel uit van zijn eigentijdse winkelformule.

 

Klanten en sympatisanten werden in advertenties in geprinte media, de winkel via P.O.S. materiaal en online via Facebook aangespoord te stemmen. 

 

Ook het grote publiek kan van maandag 30 mei tot en met 30 juni een stem uitbrengen. Via het online stemformulier www.goodbrandz.nl/drea2016 Pieter Seijkens kennende, zorgt hij tijdens en na de verkiezing voor voldoende Voor deze gelegenheid zet hij zijn winkel en zichzelf graag ‘in de etalage’. Creatieve communicatie maakt ten slotte deel uit van zijn eigentijdse winkelformule. 

OJK_logo.png

Het resultaat

 Zomer 2016 werd bekendgemaakt: OJK wint de DREA Publieksprijs na het behalen van de meeste stemmen. OJK kreeg veruit de meeste stemmen. 

OJK_facebookpost-1.png